Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Camembert mandulabundában

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
költséges
4 adag
Hozzávalók
  • A salátához:
  • 1,5 dl natúr joghurt
  • bors
  • cukor
  • 1 db zeller
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db alma
  • 1 ek citromlé
  • 1 csokor snidling
  • A sajthoz:
  • 5 ek zsemlemorzsa
  • 4 ek mandulapehely
  • 1 db tojás
  • 2 ek liszt
  • 1 dl tej
  • 4 db camembert (egyenként 12 dkg)
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

  1. A salátához összekeverejük a joghurtot sóval, borssal és egy kevés cukorral. A megtisztított zellert, répát és almát kis darabokra vágjuk, meglocsoljuk a citromlével, majd belekeverjük a joghurtba a felaprított snidlinggel együtt, és lehűtjük.
  2. A zsemlemorzsát vegyítjük a mandulával. A tojást felverjük és simára keverjük a liszttel, a tejjel és egy csipet sóval.
  3. A sajtokat ketté vágjuk. Először a lisztes, majd a mandulás keverékbe mártjuk, és forró olajban aranybarnára sütjük.

KÖRTÉS CAMEMBERT TÉSZTÁBAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss