Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Camembert burgonyabundában

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A fokhagymát préseljük át vagy nyomjuk szét. A burgonyát hámozzuk meg és reszeljük finomra. Nyomkodjuk ki belőle a vizet, majd adjuk hozzá a tejet, a tojásokat, a fokhagymát, a csipetnyi borsot és köményt, a lisztet, a majoránnát és az apróra vágott gombát. Ízlés szerint sózzuk, majd az egészet alaposan keverjük össze.

Vízszintesen mindkét camembert-t vágjuk ketté, majd negyedeljük fel. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Merőkanállal tegyünk a serpenyőbe két adag burgonyás masszát, helyezzünk rájuk 1-1 sajtdarabot, majd fedjük be azt 1-1 adag burgonyás tésztával. A töltött burgonyalepények mindkét oldalát süssük aranyszínűre.

Megjegyzés

A lepényeket zöldségkörettel vagy friss vegyes salátával tálaljuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss