Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Buzsáki gulyás

MME MME
2
90 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát megdinsztelem, rászórom a paprikát, hozzáadom a marhahúst. Kissé pörkölöm, majd felengedem vízzel. Félpuhára főzöm a húst, majd beleteszem a zöldségeket, sót, babért, kicsit később a krumplit. (Ez eddig egy finom gulyásleves. :-)) Ezután még finomabbá teszem, mert ha kész, akkor beleteszem a felkockázott főtt tojást és a tejfölbe belekevert mustárt.

Megjegyzés

Kicsi ecettel még lehet savanyítani, de a mustár eleve savanyít és finom pikantériát ad. Én ezt először bográcsos ételként ettem. Felejthetetlen élmény volt. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss