Elkészítés: A tésztához egy tálban összevegyítjük a lisztet a vaníliás cukorral, a szódabikarbónával és a kakaóval. Egy másik tálban habosra
keverjük a cukrot a tojással, hozzáadjuk az olajat és a tej felét. A száraz hozzávalókat kissebb adagokkal vegyitjük a nedves hozzávalókhoz, és apránként adagoljuk hozzá a tejet.
A töltelék hozzávalóiból sima krémet keverünk.
A tésztamasszát 20x30 cm-es kikent sütőformába öntjük, megszórjuk mazsolával, majd a túrókrémet rákanalazzuk, de nem összefüggően.
Előmelegített 180 fokos sütőbe tesszük, majd amikor szilárdulni kezd a tészta, a hőt csökkentjük. A formában hagyjuk kihűlni, hidegen szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre