Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Busa vajban

default user icon
3.5/5

Hozzávalók

  • 80 dkg busaszelet,
  • 8 dkg vaj,
  • 1 zöldségerőleveskocka,
  • 8 dkg zsemlemorzsa,
  • 3 dl erőleves,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • majoránna,
  • halfűszerkeverék

Elkészítés

    A halszeleteket besózzuk, halfűszerkeverékkel bedörzsöljük és 20 percig állni hagyjuk. Zöldségerőleveskockával ízesített vízben megpároljuk. Közben a vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát. Morzsolt majoránnával, felaprított petrezselyemmel, borssal fűszerezzük, majd felöntjük az erőlevessel. Állandó keverés mellett mártás sűrűségűre főzzük. A halat a főzőléből kiemeljük, lecsöpögtetjük. Tálra helyezzük és leöntjük a vajas mártással. Főtt burgonyával és céklával körítjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin