Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Burgundi marharagu

Hozzávalók

  • 0,25 szelet kolozsvári szalonna
  • 1 kg marhahús
  • 5 dl száraz vörösbor
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 30 dkg gomba
  • 20 db gyöngyhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek paradicsompüré
  • 4 szál kakukkfű
  • 2 db babérlevél
  • 5 dl marhahúsleves
  • bors

Elkészítés

    1.  A feldarabolt szalonnát lepirítjuk, majd kivesszük a serpenyőből és a zsírjában kérget sütünk a felkockázott marhahúsnak. Ha megpirult, kivesszük a serpenyőből, és a maradék szaftot felöntjük a vörösborral, és forrásig hevítjük.
    2. A slow cookerbe öntjük a bort, belerakjuk a marhát, a szalonnát, a negyedekre vágott hagymát, a felszeletelt répát, a gombát, a gyöngyhagymát, majd hozzáadjuk a paradicsom pürét és a fokhagymát, végül a kakukkfüvet és a babérlevelet, majd felöntjük a húslevessel.
    3. Slow cookerben 2-es fokozaton 4-6 órát főzzük, végül megsózzuk, megborsozzuk és forrón tálaljuk.


      Íme a recept videón >>>
       


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin