Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgundi marharagu

MME MME
210 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Zeller

Elkészítés

  1.  A burgundi marharagu elkészítéséhez a feldarabolt szalonnát lepirítjuk. Amint elkészült, a szalonnakockákat kivesszük a serpenyőből, és a zsírjában kérget sütünk a felkockázott marhahúsnak. Ha megpirult a hús, kivesszük a serpenyőből, a maradék szaftot pedig felöntjük a vörösborral, és forrásig hevítjük.
  2. A slow cooker edénybe öntjük a vörösboros szaftot, belerakjuk a marhahúst, a pirított szalonnát, a negyedekre vágott vöröshagymát, a felszeletelt sárgarépát, a gombát, a gyöngyhagymát. Végül pedig hozzáadjuk a paradicsompürét és a fokhagymát is, a kakukkfüvet és a babérlevelet, majd felöntjük a húslevessel.
  3. A slow cookerben 2-es fokozaton legalább 4-6 órán át főzzük a marhahúst, végül megsózzuk, ízlés szerint borsozzuk és forrón tálaljuk. Főtt krumpli illik hozzá.

Nézzétek meg videón, hogyan készül a burgundi marharagu slow cookerben!

Ezek is érdekelhetnek

Friss