Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Burgonyával főtt mustáros csirkemáj

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg burgonya
  • zsiradék
  • bors
  • 1 csipet szárított majoránna
  • 1 db vöröshagyma (nagyobb)
  • 1-2 ek mustár
  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg csiperke

Elkészítés

    1. Meghámozzuk a krumplit, majd félcentis kockára vágjuk. Egy nagy serpenyőben fél deci zsiradékot olvasztunk, rádobjuk a krumplit, és elkezdjük sütni. Ha már kezd üvegesedni, akkor megsózzuk (így nem fog letapadni).
    2. Öntünk rá másfél deci vizet, sózzuk, borsozzuk, majoránnát morzsolunk rá. Amikor már majdnem megfőtt a krumpli, hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott vöröshagymát és a mustárt, kevergetve összepirítjuk.
    3. Hozzátesszük a kisebb kockára vágott májat és a feldarabolt gombát, majd kevergetve még kb. öt percig pirítjuk, amíg át nem sül a máj.

    PIRÍTOTT CSIRKEMÁJ EGYSZERŰEN>>> 

    SÜLT CSIRKEMÁJ SALÁTAÁGYON>>> 

    ZÖLDBORSÓLEVES MÁJGALUSKÁVAL>>> 

Megjegyzés

Fotó és recept: Vidék íze magazin

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin