Elkészítés: A burgonyát nyersen meghámozzuk, megmossuk, és közepes reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan elkeverjük, itt adhatunk hozzá tejet vagy vizet. Sűrű darabos palacsintamasszát képzeljünk el.
Serpenyőben olajat forrósítunk. A masszát egy merőkanállal beleöntjük, elegyengetjük, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Szalvétára tesszük, hogy a felesleges zsírt leitassuk.
Tölthetjük csirkeraguval, salátával, pástétomokkal. Majd félbehajtjuk, tetejére a jól lehűtött (akár fagyasztóba is tehetjük egy órára) Aranyszarvas Szarvasgombás szalonnát vékonyra szeleteljük, és előmelegített, 180 Celsius-fokos sütőben 6–8 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre