Keress receptre vagy hozzávalóra

Burgonyás töltött cukkini

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 kis cukkini
  • 3 krumpli
  • 2 szem paradicsom
  • 10 dkg piros húsú paprika
  • 1 szem mogyoróhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 10 dkg kukorica (konzerv)
  • bors
  • 10 dkg sajt
  • 5 dl tyúkhúsleves

Elkészítés

    Elkészítés: A cukkinit megmossuk, hosszában félbevágjuk, kivájjuk, és kizsírozott tűzálló formába rakjuk.

    A sütőt 180 fokra felmelegítjük. A megmosott krumplit sós vízben körülbelül 20 percig főzzük, leszűrjük, meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, lehúzzuk a héját, és kockákra vágjuk. A paprikát megtisztítjuk, megmossuk, és szintén kockákra aprítjuk.

    A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, és finomra vágva megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a paprikát, és 4 percig pároljuk. Belekeverjük a kukoricát, a krumplit, a paradicsomot, sóval és borssal fűszerezzük.

    A masszát a cukkinibe töltjük, rászórjuk a kockára vágott sajtot, aláöntjük a levest, és körülbelül 30 percig sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin