Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyás saláta füstölt tofuval

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A tofut és a főtt krumplit vágjuk kis kockákra. A sárgarépát és a zellert ételízesítős vízben főzzük meg, majd daraboljuk fel. Az uborkát karikázzuk fel. A zöldségeket és a tofut tegyük egy tányérba.

A tejfölt, a mustárt, a majonézt és az ecetet keverjük össze, ízesítsük sóval és borssal, majd öntsük le a dresszinggel a zöldséges-tofus keveréket.

Végül tisztítsuk meg a hagymát, aprítsuk fel, és szórjuk meg vele a salátát.

Megjegyzés

Mind a tofuhoz, mind a zellerhez remekül illik a szójaszósz, így ezt is adhatunk a salátához. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss