Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyás-káposztás marhasült

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sültet durvára vagdaljuk. A fejeskáposztát kissé vastagra szeleteljük, és 3 percig blansírozzuk.

1 evőkanál felhevített olajon, mérsékelt lángon megfonnyasztjuk a durvára vágott hagymát, hozzákeverjük a káposztát, ízesítjük a sóval és a majoránnával, majd kevergetve körülbelül 2-3 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a húst és a burgonyát is, és tovább sütjük 5 percig. Ezután óvatosan megfordítjuk a keveréket, és még 5 percig sütjük, hogy az alja is ropogós barna legyen.

Vegyes salátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss