Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyás-húsos tészta kapros tejföllel

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában, sós vízben puhára főzzük. A húst és a hagymát felkockázzuk.

A vöröshagymát megpirítjuk, rátesszük a húst, ezután fűszerezzük sóval, borssal, kevés őrölt köménnyel és ételízesítővel, majd puhára pároljuk (pirospaprika nem kell rá).

A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük.

A megfőtt burgonyát karikára szeljük, és lerakjuk egy kisebb tepsi aljára, rátesszük a megfőtt húst, a hús tetejére szépen rárakjuk a puhára főtt tésztát.

A tejfölben elkeverjük a kaprot, ezt a tészta tetejére kenjük, és körülbelül 200 fokon 25-30 percig sütjük. Azonnal tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss