A burgonyákat főzzük meg sós vízben, amelybe tegyük bele a köménymagot és a babérlevelet is. Hagyjuk kihűlni és tisztítsuk meg. A szalonnát szeleteljük csíkokra, majd tekerjük bele az apró burgonyákat.
A paradicsomokat és a cukkinit tisztítsuk meg és szeleteljük fel.
A csirkehúst kockázzuk fel nagyobb darabokra és a burgonyával, a cukkinivel, a paradicsommal váltakozva tűzzük fel. Ízesítsük sóval és a fűszerekkel. Serpenyőben 8-10 perc alatt süssük meg olajon a nyársakat.
Készítsük el a mártást. Keverjük össze a joghurtot, a majonézt, az áttört fokhagymát és az apróra vágott zöldfűszereket. Ízesítsük borssal és cukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre