Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyás-csirkés-cukkinis nyársak

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A burgonyákat főzzük meg sós vízben, amelybe tegyük bele a köménymagot és a babérlevelet is. Hagyjuk kihűlni és tisztítsuk meg. A szalonnát szeleteljük csíkokra, majd tekerjük bele az apró burgonyákat.

A paradicsomokat és a cukkinit tisztítsuk meg és szeleteljük fel.

A csirkehúst kockázzuk fel nagyobb darabokra és a burgonyával, a cukkinivel, a paradicsommal váltakozva tűzzük fel. Ízesítsük sóval és a fűszerekkel. Serpenyőben 8-10 perc alatt süssük meg olajon a nyársakat.

Készítsük el a mártást. Keverjük össze a joghurtot, a majonézt, az áttört fokhagymát és az apróra vágott zöldfűszereket. Ízesítsük borssal és cukorral.

Ezek is érdekelhetnek