Elkészítés: A burgonyát hosszában hatfelé vágjuk, az újhagymát fölszeleteljük. A gombát mosás után konyharuhán szárítjuk. A gombát magas hőfokon az olajban 3-4 percig sütjük. Sóval, borssal fűszerezzük, és kivesszük a serpenyőből. A sütőolajhoz adjuk a fehérbort, 1-2 percig főzzük, majd felöntjük a zöldséglével. Felforraljuk, és a burgonyát hozzáadjuk. Közepes hőfokon 12 percig pároljuk. Levesszük a fedőt, és hozzáadjuk a gombát meg a hagymát. Belekeverjük az étkezési keményítőt, a tejfölt, még egyszer fölforraljuk, sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre