Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyalepény maradék krumplipüréből

30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Az előző napról maradt hideg burgonyapürét, a tejfölt és a snidlinget (vagy bébispenót) egy tálban fakanállal csomómentesre keverjük, majd beledolgozunk 1 db tojást.
  2. Tapadásmentes serpenyőben felhevítünk egy kevés olajat. Rátesszük a massza felét, lepénnyé lapogatjuk és mindkét oldalát megsütjük. Kivesszük a serpenyőből, és a többi masszát ugyanígy megsütjük. Fokhagymás tejföllel kínáljuk.

Snidling helyett apróra vágott bazsalikommal, bébispenóttal vagy petrezselyemzölddel is készítheted!

Ezek is érdekelhetnek

Friss