Elkészítés: A hagymákat megpucolom, 7-8 milliméteres karikákra szeletelem, sózom, borsozom, állni hagyom.
A rizst leöblítem, 2-3 dl vízben az erőleveskockával felteszem főni, pergősre készítem, ha igényli, sóval, borssal fűszerezem.
Amíg a rizs készül, a hagymakarikáimat lisztbe, felvert tojásba, újra lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába forgatom, forró olajban kisütöm.
A párolt rizst összeforgatom az apróra vágott petrezselyemmel.
A bundázott hagymakarikáimat a petrezselymes párolt rizzsel és forró, fűszeres vajkrémmel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre