Egy sütőformát vagy egy kisebb tepsit vastagon kikenjük a vajjal.
A tojásokat egy tálba ütjük, majd hozzáadjuk a tejszínt, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk egy kevés szerecsendióval. Ezután kézi habverővel alaposan összekeverjük.
A kenyérszeleteket félbe vágjuk, a felét kissé megáztatjuk a tejszínes tojásban, és belehelyezzük a kivajazott sütőformába. A maradék kenyeret megáztatjuk, majd a formában lévő kenyérszeletek tetejére helyezzük. Végül a megmaradt tejszínes tojást ráöntjük a kenyérszeletekre, és megszórjuk a reszelt sajttal.
Kb. 150 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten addig sütjük, míg a tojás és a sajt rásül a kenyérszeletekre, és szép piros színt kap (én kb. 20 percig sütöttem). A sütőből kivéve még melegen tálaljuk.