Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Bundás melegszendvics

default user icon
2/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4-8 db zsemle (személyektől és befogadóképességtől függően)
  • néhány tojás
  • maradék felvágott (például sonka, paprikás szalámi, parizer stb.)
  • ízlés szerinti fűszerek

Elkészítés

    Elkészítés: A zsemléket félbevágjuk, a felvágottat kicsi kockákra szabdalt felvágottat és a fűszereket (só, bors, szerecsendió vagy bazsalikom, oregano stb) a felvert tojásokhoz adjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, a félbevágott zsemléket vágással lefelé belemártjuk a tojásos keverékbe és ügyes, gyors mozdulattal belefordítjuk a forró olajba. A keverék szépen rásül a zsemlére, és már fogyaszthatjuk is.

Megjegyzés

Megpróbálható a tojást vékonyra szelt gombával, szalonnával, hagymával gazdagítani, csak akkor már nem olyan olcsó. Télen egy pohár jó meleg boros teával kiváló vacsora.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin