Elkészítés: A húst egyforma vastagra kiklopfolom, besózom, borsozom, lisztben minkét oldalát megmártom. A lisztből, tejből, tojásból sűrű palacsintatésztát keverek. Ebbe mártom bele a hússzeleteket. Utána olajban kisütöm mindkét oldalát.
A hagymát apróra vágom, megpirítom pici olajon, és pörköltalapot készítek. Ezután a húst ráfektetem, és felengedem vízzel, beledobok 1 babérlevelet, pici sóval, borssal, peterzselyemzölddel és majorannával ízesítem. Lefedve kb. 35-40 percig főzöm, míg a hús megpuhul.
Köretnek tarhonyát vagy rizst adunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre