Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a húst megsózzuk, kicsit állni hagyjuk. Közben a bundához a lisztet az egyik tojással, a margarinnal, csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk, fél órára hűtőbe rakjuk. A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben egymás mellé fektetjük, tetejüket megkenjük margarinnal. Forró sütőben szép pirosra sütjük. A tésztát késfokvastagságúra nyújtjuk, és akkora darabokra vágjuk, hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele. Sütőlemezre hejezzük a becsomagolt combokat, tetejüket a másik tojással megkenjük, és forró sütőben pirosra sütjük. Salátával kínáljuk, de adhatunk hozzá rizst vagy burgonyát is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre