Elkészítés: A csirkecombokat előkészítjük, a zsemlemorzsához hozzákeverjük a fűszereket, a tojásokat pedig összekeverjük a tejjel. Belisztezzük a csirkecombokat, majd megforgatjuk a tojásos-tejes keverékben, majd ezt követően meghempergetjük a fűszeres zsemlemorzsában.
Az olajat felforrósítjuk és a combokat ropogósra, pirosra sütjük. A combokat az olajból kivéve vékony kenyérszeletekre helyezzük, hogy a felesleges olajat magába szívja.
Közben elkészítjük a fűszeres burgonyát.
Előmelegítjük a sütőt 230 fokra. A burgonyát megmossuk, 8 hasábba vágjuk. A fűszereket összekeverjük a liszttel. A tejhez hozzáöntjük a tojást és elkeverjük. A tojásos lében a burgonyákat megmártjuk, megszórjuk liszttel, majd tepsibe rakjuk, és megpermetezzük az olajjal. A burgonyát addig sütjük a sütőben, míg aranybarna színű és puha lesz.