Bundában sült alma fahéjasan

default user icon
2 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 5 nagyobb alma
  • 2 tojás
  • 20 dkg liszt
  • 2,5 dl tej
  • porcukor
  • őrölt fahéj

Elkészítés

    Elkészítés: A tojásból, a lisztből és a tejből palacsintatésztát keverek. Az almákat kicsumázom, majd kb. 1 cm vastag szeletekre vágom (ha valakinek nincs csumázója, a szeletelés után késsel ki tudja vágni belőle). Az almaszeleteket a palacsintatésztába mártom, és közepesen forró olajban aranybarnára sütöm. Még melegen fahéjas porcukorba forgatom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Fábián Ágnes 7 évvel ezelőtt
egy tipp ehhez a rendkívül finom desszerthez: öntsük le vaníliaöntettel! : ) nagyon finom!
Bogos Bettina 7 évvel ezelőtt
Az almát meghámoztam! Nagyon fini köszi az ötletet!

Hasonló Receptek

Magazin