Elkészítés: A hússzeleteket nem túl vékonyra kiverem, és csak közvetlenül sütés előtt sózom. A sütőlapra olajat csurgatok egyenletesen, ráterítem a hússzeleteket, tetejét fél mokkáskanálnyi mustárral és ugyanennyi pirosarannyal bekenem. Rávagdalom a megtisztított gombát, finoman meghintem kakukkfűvel és kevés sóval. A szeletek közepére csak annyi majonézt és tejfölt csurgatok, hogy ne folyjon le róla. Pirosarany pettyekkel díszítem. 2 evőkanál vizet öntök alá, és előmelegített sütőben közepes hőfokon, alufólia alatt 15 percig sütöm. Aztán leveszem az alufóliát, és addig sütöm, amíg a karaj széle aranysárga lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre