Elkészítés: A ledarált bacont és csirkemellet összekeverjük a vízben megáztatott, kicsavart zsemlével és a tojással, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Szalámi vastagságú hengert gyúrunk belőle. Olajjal kikent tepsiben a tetejét is beolajozva pirosra sütjük. Miután megsült, kihűtjük. A megfőtt átpasszírozott burgonyát összekeverjük 2 tojással és a reszelt sajttal, majd fűszerezzük sóval, borsal és csipet szerecsendióval. Ezzel a masszával bevonjuk a kihűtött húsrudat, vissza tesszük a tepsibe, meglocsoljuk az olvasztott margarinnal, és aranysárgára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre