Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Buffalo csirkeszárnyak

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkeszárny
  • 2 dkg vaj
  • 4-5 ek csiliszósz
  • 2 ek majonéz
  • 2 ek tejföl
  • egy csipet bors
  • egy csipet só
  • egy kupak citromlé
  • 3 ek kéksajt
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1.  A csirkeszárnyakat megmossuk, végüket levágjuk, a hajlatban kettévágjuk, majd szárazra töröljük. Forró olajban aranybarnára sütjük őket. 
    2. A vajat egy serpenyőben megolvasztjuk, hozzáadjuk a csiliszószt, majd levesszük a tűzről.
    3. A sajtot összemorzsoljuk, hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a borsot, a sót, a fokhagymát és a citromlevet, és az egészet összekeverjük. 
    4. A csirkeszárnyat egy tálban összeforgatjuk a csiliszósszal, és a kéksajtos mártással tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin