Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Buffalo csirkeszárnyak zöldségekkel és kéksajt-mártogatóssal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személyre:
  • 3 csirkeszárny
  • 1/4 evőkanál Tabasco szósz vagy csípős paprikakrém
  • fél evőkanál margarin
  • fehérbors
  • 1/8 csésze kék sajt
  • 3 evőkanál joghurt
  • petrezselyem
  • zellerszár
  • 2 szem koktélparadicsom
  • 1/4 kígyóuborka

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkeszárnyakat enyhén besózzuk, és forró sütőben olaj nélkül ropogósra sütjük. Tálra szedjük, és még forrón rátesszük a margarint, sót, borsot és ízlés szerint Tabasco szószt, összekeverjük.

    A zellert és a kígyóuborkát hosszúkás darabokra vágjuk, majd a zöldségéket a paradicsommal együtt tálra készítjük. A kék sajtot villával megtörjük, és összekeverjük a joghurttal és az apróra vágott petrezselyemmel. A csirkeszárnyakat a sajtmártásba mártogatható zöldségekkel tálaljuk.

Megjegyzés

Energia: 357 kcal
Fehérje: 37,2 g
Zsír: 17,3 g
Szénhidrát: 12,0 g

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin