Elkészítés: A csirkeszárnyakat megmossuk, a végeit levágjuk, majd a szárnyakat kettészedjük, sózzuk, és bő olajban kisütjük.
Szószt készítünk: a margarint mikróban teljesen felolvasztjuk, belekeverjük a pirosaranyat, fokhagymát, ecetet, petrezselymet (közben kostólgassuk, hogy az arányok megfelelők-e, ne csak a pirosaranyat érezzük, legyen elég fokhagymás és ecetes, de ne az ecet domináljon).
Mikor az összes szárnyat kisütöttük, egy tálba tesszük, ráöntjük a szószt, és jól összekeverjük, hogy mindenhol érje a szósz a húst. Annyi szósznak kell lenni, hogy ne tocsogjon benne a hús, de mindenhol be tudjuk vele vonni.
Legfinomabb sült krumplival.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre