Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Top 3 társasjátékos hely Budapesten

Top 3 játékos hely Budapesten, ahová beülhetsz, ha felnőttként is szeretsz társasozni és közben kávéznál vagy söröznél a barátaiddal vagy a családdal.

Board Game Café

A belépő megváltása után közel 600 tábla- és kártyajátékkal múlathatjátok az időt Magyarország első társasjátékos kávézójában. A Nagyenyed utcai helyen az asztalfoglalás 3 óra időtartamra szól – ha tovább maradnátok, újabb foglalás szükséges. A nagy asztalok mellett van egy kétszemélyes, ezt lestoppolhatod randira vagy egy baráti páros game-re. A kedvelt klasszikusokat és a legmodernebb játékokat egyaránt tartalmazó készlet időről időre frissül, például az esseni játékvásár újdonságaival. A kávék, teák és alkoholmentes italok bőséges választéka mellett hagyományos és kézműves söröket, borokat és fröccsöket, valamint melegszendvicseket, süteményeket és rágcsálnivalókat kínálnak, amelyek menüben is rendelhetők.

Részletek >>> 

Társa’s Játék Bár

Együtt élvezhetik a játék örömét családok és baráti társaságok a Lipótvárosban, a Szent István körúttól nem messze. A belépő részben lefogyasztható; a játékidő 3 óra, érdemes asztalt foglalni. A több mint 170 darabos kínálatból játékmesterek segítenek kiválasztani a leginkább megfelelő stílusút és nehézségűt, továbbá elmagyarázzák a szabályokat. Vannak egyszemélyes játékok, másokkal egyszerre húszan is szórakozhatnak 10 percig vagy akár 2 óra hosszan. Csütörtökönként tematikus esteken és mókás kvízzel vegyített rapid randikon vehetsz részt a fiatalos raklapbútorokkal berendezett bárban. A meleg italok, az üdítők, sörök, borok és koktélok mellé melegszendvicseket, édes és sós rágcsálnivalókat fogyaszthatsz.

Részletek >>>   

Görbe Bögre Kávézó

A 4-6-os villamos és az M4-es metró Rákóczi téri megállójától rövid sétányi távolságban található kávézóban akkor is szívesen látnak, ha csak egy kávéra vagy sütire vágysz. De miért ne tornáztatnád meg az agyadat? A földszinten pörgős, versengős játékokban és ördöglakatok nyitogatásában mérheted össze a tudásodat, az emeleten pedig elüldögélhetsz egy rejtvény fölött vagy páros és társas logikai játékokat próbálhatsz ki. A legkisebbek számára gyereksarkot rendeztek be, a belső terem esténként előadások, fórumbeszélgetések, vitaestek helyszíne. A snackek, melegszendvicsek, piték és édességek mellett hideg és meleg alkoholos, illetve -mentes italokat rendelhetsz. Budapesten egyedül itt ihatsz bécsi láger típusú kézműves Kőszegi Sört.

Részletek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss