Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Búbos sertéshús

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk.

A zsemlét tejben megáztatjuk, hozzákeverjük a darált sonkát, a pirított hagymát, az apróra vágott petrezselymet, a reszelt sajt felét, a tojásokat és a fűszereket ízlés szerint.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon elősütjük. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a szeleteket, majd a töltelékmasszát a hússzeletekre púpozzuk. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és végül 200 C-fokos sütőben készre sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss