Elkészítés: A tészta hozzávalóiból jól nyújtható tésztát készítünk, két részre osztjuk, és tepsi hátán két lapot sütünk belőle.
A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, kihűtjük. A többi hozzávalót krémesre keverjük, majd ha a pudingos massza kihűlt, jól összedolgozzuk. A két lap közé töltjük a krém 3/4 részét, a megmaradt 1/4 résszel bevonjuk a süti tetejét.
Ezután a süti tetejét kirakosgatjuk készen kapható kerek piskóta tallérokkal. Tetejét olvasztott csokival csurgatjuk meg.
Egyszerűen elkészíthető, finom, mutatós sütemény.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre