A zsemlét összetépkedem, s tejet öntök rá. A hagymákat, a chilit és a petrezselymet aprítom.
A tofut egy tálban villával összenyomkodom. Hozzáadom a zsemlét, a hagymákat, a chilit, a petrezselymet, a tojást és a fűszereket. Összekeverem, gombócokat formálok, meghempergetem zsemlemorzsában.
Egy serpenyőben olajban aranybarnára sütöm. A toastokat is megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával.
Tálaláskor teszek a tányérra toastot, rá fasírtot, s mellé paradicsom- és lilahagymaszeleteket, fokhagymát. Sózom, borsozom, locsolok rá extraszűz olívaolajat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre