Elkészítés: A csokoládét összetörjük apróbb darabokra, és pici vízzel elkezdjük megolvasztani. Közben hozzádaraboljuk a margarint is.
Addig kevergetjük lassú tűzön, amíg egy egynemű krémet kapunk.
Levesszük a lángról, hozzáöntjük a sót, a cukrot és a 3 egész tojást egyesével. A krémhez hozzáadagoljuk a lisztet, és simára keverjük a tésztát.
Egy közepes kivajazott tepsibe (20*30) öntjük.
A sütésnél figyelni kell nagyon. Kb 180 fokon süthetjük, de amikor kezd megrepedezni a teteje, akkor tűpróbával ellenőrizzük, hogy a közepe sem híg már.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre