A brownie az a sütemény, amit képtelenség nem szeretni, számtalan változatban készíthető. Egyszerűen nem lehet elrontani, hiszen csak össze kell keverni a hozzávalókat és már mehet is a sütőbe. Amolyan utolsó pillanatos sütemény is lehet, ha épp vendégek látogatnak hozzátok.
Így lesz tökéletes a brownie
Egyetlen titka ugyanakkor van, amit érdemes tudni a tökéletes eredmény érdekében: nem szabad túlsütni. A tökéletes brownie ugyanis belül krémes, egyáltalán nem száraz sütemény. A sütési idő inkább néhány perccel rövidebb legyen, és mindig érdemes tűpróbát végezni. Akkor lesz a legfinomabb a sütemény, ha csokoládékrémes marad a beleszúrt villa vagy a tű. A sütést követően vegyük ki a tepsiből, és rácson hagyjuk kihűlni. A brownie melegen és hidegen egyaránt fogyasztható, kínálhatunk mellé vaníliafagylaltot vagy gyümölcsöntetet is.
Mutatjuk tehát a szerintünk legjobb recepteket, amelyek ünnepi alkalmakra is tökéletesek.