Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9 mennyei brownie, amit ki kell próbálnod!

default user icon
MME
A brownie, a megunhatatlan csokis süti nagyon népszerű hazánkban is. Összegyűjtöttünk néhány isteni finom receptet a legegyszerűbbtől a picit különlegesebbekig. Próbáljátok ki, készítsétek el akár mindet!

A brownie az a sütemény, amit képtelenség nem szeretni, számtalan változatban készíthető. Egyszerűen nem lehet elrontani, hiszen csak össze kell keverni a hozzávalókat és már mehet is a sütőbe. Amolyan utolsó pillanatos sütemény is lehet, ha épp vendégek látogatnak hozzátok.

Így lesz tökéletes a brownie

Egyetlen titka ugyanakkor van, amit érdemes tudni a tökéletes eredmény érdekében: nem szabad túlsütni. A tökéletes brownie ugyanis belül krémes, egyáltalán nem száraz sütemény. A sütési idő inkább néhány perccel rövidebb legyen, és mindig érdemes tűpróbát végezni. Akkor lesz a legfinomabb a sütemény, ha csokoládékrémes marad a beleszúrt villa vagy a tű. A sütést követően vegyük ki a tepsiből, és rácson hagyjuk kihűlni. A brownie melegen és hidegen egyaránt fogyasztható, kínálhatunk mellé vaníliafagylaltot vagy gyümölcsöntetet is.

Mutatjuk tehát a szerintünk legjobb recepteket, amelyek ünnepi alkalmakra is tökéletesek.

1. EGYSZERŰ KEVERT BROWNIE >>>

2. CÉKLÁS BROWNIE >>>

3. CSUPACSOKIS BROWNIE RECEPT >>>

4. ÉDESBURGONYÁS BROWNIE >>>

5. GLUTÉNMENTES, TEJMENTES BROWNIE >>>

6. Különleges cukkinis brownie >>>

7. Mogyorós brownie egyszerűen >>>

8. Kókuszos brownie >>>

9. Sütőtökös brownie >>>

Még több brownie recept >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss