Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, és vékony csíkokra metéljük. A brokkoli-rózsákat sós, forró vízben 5-8 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízben lehűtjük. A húst megmossuk, leszárítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A rizst a csomagon olvasható utasítás szerint megpároljuk.
Elkészítés:
1. Felforrósítjuk az olajat, 2-3 percig pirítjuk benne a húst, majd kivesszük az edényből.
2. A visszamaradt olajon 4-5 percen át kíméletesen pirítjuk, a káposzta- és sárgarépacsíkokat, majd hozzáadjuk a hagymát, és visszatesszük a húst. Sózzuk, megszórjuk gyömbérrel és ízlés szerint erős paprikával. Beletesszük a brokkoli-rózsákat, a szóját, és 2-3 perc alatt összepároljuk. A tűzről levéve rászórjuk a szezámmagot és tálaljuk.
3. A körethez felmelegítjük az olajat, ráöntjük a felvert tojást és elkeverjük. Amikor a tojás szilárdulni kezd, belekeverjük a rizst, jól elkeverjük, ha kell, sózzuk.