A húst megmossuk, leszárítjuk, nagyobb darabokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint kevés curryporral is megszórhatjuk.
A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és enyhén sós vízben 3 perc alatt előfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, az almát megmossuk, kimagozzuk, mindkettőt apróra vágjuk.
Nagyobb, mélyebb serpenyőben a vajat felforrósítjuk, a húsdarabokat aranybarnára sütjük benne. Kivesszük.
A visszamaradt zsiradékban megfuttatjuk a hagymát, felöntjük a borral, és 1 percig forraljuk, majd hozzáadjuk a levest és a tejszínt is. Az étkezési keményítőt kevés vízzel simára keverjük, a mártást besűrítjük vele, sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a brokkolit, az almát, a sült húst és a frissen kifőzött tésztát, az egészet 4-5 percig közepes lángon összeforgatjuk, a végén a citromlével ízesítjük, azonnal tálaljuk.