Elkészítés: A brokkolit megmossuk, és a szárával együtt apróra vágjuk (a szárat egészen vékony szeletekre).
2 evőkanál olívaolajon kicsit megfuttatunk 5 gerezd reszelt fokhagymát, majd rátesszük a brokkolit. Ezután megszórjuk 1 evőkanál ételízesítővel, és felöntjük száraz fehérborral, hagyjuk puhára párolódni.
Enyhén sós, lobogó vízben kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük.
Amikor a brokkoli puha, beletesszük a lecsöpögtetett, leszűrt tésztát. Hozzáadunk 2 habosra felvert tojást, 10 dkg reszelt sajtot, megsózzuk, borsozzuk. Addig kevergetjük lassú tűzön, míg a tojás teljesen átsül benne.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre