Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Le kell mondania kedvenc ételéről Harry herceg menyasszonyának

default user icon
MME
Végre megtörtént! Több hónapnyi izgatott várakozás és találgatás után, Harry herceg bejelentette a hírt: eljegyezte kedvesét, Meghan Marklet. Az egykori színésznő a fellegekben jár, annak ellenére, hogy tudja rengeteg felelősséggel és lemondással jár a királyi család részesének lenni.

Nem csak a férfiakban van jó ízlése az amerikai exszínésznőnek. Meghan elmondása szerint a gasztronómia szerelmese. Imádja a sült krumplit, a steaket és mindenféle sült húst, és nem veti meg a vörös bort sem. 

- A sült krumpli és a bor az én gyengém - mesélte egy korábbi interjúban Meghan Markle.

De van más gyengéje is Harry menyasszonyának. Ráadásul olyan, amiről le kell mondania, ha csatlakozik a királyi családhoz. Jövőbeli hercegnőként bizony lesz néhány tiltólistás étel amit el kell engednie. 

Egy korábbi interjú során a kedvenc ételeiről kérdezték, akkor azt nyilatkozta, hogy a tökéletes napindító reggeli számára egy áfonyás vaníliashake, ebédre kecskesajtos saláta egy pohár rozéval, vacsorára pedig tésztát választ tenger gyümölcseivel. Utóbbit, már nem sokáig, hiszen a kagyló, a rák és a tengeri herkenytűk évszázadok óta tiltott ételek a királyi család számára, azért, mert ezektől az ételektől lehet a legkönnyebben ételmérgezést kapni.

 

 

 


A Brilliáns elmék sztárjának némi vigasz lehet, hogy mivel Harry miatt feladta a karrierjét, nem kell annyira szigorú diétán élnie, mint azt tette színésznőként. Így olykor a vaníliás shake helyett megengedhet magának reggelire omlettet és pirítóst is.

Meghan számára az sem hátrány, hogy bizonyos dolgokban megegyezik az ízlése a királynőével. Ugyan II. Erzsébet egyáltalán nem fogyaszt kagylót és a tésztát sem kedveli, de ahogyan Harry kedvese, ő is a gin alapú koktélokra esküszik.

Meghan a negronit tartja a legfinomabbnak, őfensége kedvence pedig a zaza koktél, ami ginből és egy boralapú, édes aperitif likőrből áll. Ezek után nem lenne meglepő, ha a királynő és Meghan boldogan koccintanának az eljegyzésre.

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL!  >>>  

EZT AZ ÉTELT UTÁLJA II. ERZSÉBET! MÉG A KONYHÁBÓL IS KITILTOTTA >>> 

AZ ANGOL KIRÁLYNŐ KEDVENCE EGYSZERRE GYÓGYSZER ÉS ITAL: A GIN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss