Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassói jó fűszeresen

60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

  1. Egy nagy, vastagfalú edénybe készítjük, ebbe teszünk egy adag olajat, amin a szalonnát, a megtisztított és felíprított hagymákat, a felkarikázott paprikát és a feldarabolt paradicsomot megpirítjuk - és erre jön a vékony csíkokra vágott tarja.
  2. Jól átforgatjuk, kevergetjük, majd fűszerezzük (só, bors, majoránna, chili paprika, bazsalikom, fűszerpaprika). Aláöntünk 1 dl vizet, lefedjük, időnként megkeverjük, és addig sütjük közepes lángon, amíg sűrű szaftja nem lesz.
  3. A krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, és bő olajban kisütjük, majd az összeset hozzákeverjük a húshoz.
  4. Tejfölös, fokhagymás, kapros (Tzatziki) salátával tálaljuk.

3 TRÜKK, HOGY IGAZÁN FINOM ÉS SZAFTOS LEGYEN A BRASSÓI >>> 

A LEGEGYSZERŰBB EGYTÁLÉTEL, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI: BRASSÓI >>> 

BRASSÓI, PÖRKÖLT, BORSOS TOKÁNY - ALAPRECEPTEK MAGYAROS RAGUKHOZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss