Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nézd meg, hogyan falta fel Brad Pitt egész Hollywoodot

Össze tudnád számolni, hogy hányszor láttad enni Brad Pittet a filmvásznon? Most megteheted!

Mint mindenkinek, természetesen Brad Pittnek is nagyon fontosak az ételek és az étkezés. Ez nem csoda, hiszen hollywoodi pályafutását állítólag egy csirkeként kezdte. A Missouri egyetemen tanult újságírást, de 2 héttel a diplomázás előtt úgy döntött, mégsem szeretne újságíró lenni. Ezután Los Angelesbe költözött, hogy színész legyen, de persze ez neki sem sikerült azonnal. Úgy tudni, hogy egy darabig az El Pollo Loco gyorsétteremláncnak dolgozott szórólaposként egy óriás csirkének öltözve.

Viszont amióta befutott Pitt, azóta nem fedi jelmez a testét, tehát vigyáznia kell az alakjára, ehhez pedig a zóna diétát alkalmazza. Ragaszkodik a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok megfelelő arányához (40 % szénhidrát, 30 % zsír, 30 % fehérje), amely serkenti az anyagcserét, így elősegíti a fogyást is.

A kedvenc étele a pizza, de a steaket sem veti meg. A filmvásznon is sokszor láthattuk már falatozni, amiből készült is most egy szuper összeállítás. Több mint 15 percig nézhetjük, ahogy a számtalan karakter  bőrébe bújva különböző ételeket fogyaszt.


 

PENÉSZES HAMBURGERREL REKLÁMOZZA MAGÁT A BURGER KING >>> 

EZÉRT JÓ, HA VAN MELLETTED EGY SZEMÉLYI EDZŐ >>> 

ÉV VÉGÉRE LESÖPRIK A BOLTOK POLCAIRÓL A TRAPPISTA SAJTOK JELENTŐS RÉSZÉT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss