Elkészítés: A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Óvatosan belekeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet. A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tejet, a lisztet és a vaníliás cukrot összefőzzük. Míg kihűl, habosra keverjük a vajat a cukorral, majd a kétféle krémet összekeverjük, végül hozzáadjuk a kókuszaromát. A kész krémet a kihűlt tésztára kenjük. A tetejére 1 tábla csokit 3 evőkanál étolajjal felolvasztunk, és elsimítjuk a krémen.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre