Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bouillabaisse

MME MME
2 2/5
45 perc
bonyolult
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított és apróra vágott hagymát, póréhagymát és zöldségcsokrot forró olajban kissé megpirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot. Amikor a paradicsom összeesik, felöntjük 2 liter vízzel, és hozzáadjuk a lereszelt narancshéjat. Ha a víz felforrt, beletesszük a megtisztított halakat, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a sáfrányt, és addig főzzük, amíg a halak átfőnek (kb. 20-30 perc). Pirítóssal vagy pirított zsemlekockával tálaljuk.

Megjegyzés

Az itthon kapható tengeri halakkal is jól el lehet készíteni, csak több fajtát kell variálni. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss