Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Boszorkány máglya

default user icon
Boszorkány máglya
Boszorkány máglya

Hozzávalók

  • 1 csomag (15-20 db) babapiskóta
  • 3 dl tej
  • ízlés szerint vanília cukor és porcukor
  • 25 dkg gesztenye massza
  • 3 dl cukrozott tejszínhab
  • 1 tábla étcsokoládé

Elkészítés

    A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük.

    A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenye masszát ráreszelünk.

    A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük.

    Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen.

    Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük.
    A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk.

    Néhány órára hűtőbe tesszük amíg a piskóta megpuhul.

    A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin