Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tökéletes tejszínhab, tojáshab és élesztős tészták gombnyomásra

default user icon
(x)
A Bosch vadonatúj OptiMUM konyhai robotgépével többé semmi nem jelenthet kihívást a konyhában. Köszönhetően a készülékbe integrált digitális mérlegnek, a 3D bolygómozgásnak és az intelligens SensorControl Plus funkciónak tökéletes eredményeket érhet el már egy gombnyomással. 60 év tapasztalatot adunk az Ön kezébe a kulináris sikerekhez.

A családi asztalra kerülő ínycsiklandozó ételek elkészítése igazi élmény tud lenni, melynek értékét tovább növeli maga a készülék, amely segítségével könnyedén elérhetjük a tökéletes eredményeket. A Bosch OptiMUM konyhai robotgépe, mely az átgondolt formatervezést ötvözi a kényelmes használattal és a nagy teljesítménnyel - ennek megfelelően lett megtervezve.

Az intelligens SensorControl Plus automatikus program gondoskodik a tejszínhab, tojáshab és az élesztős tészták tökéletes állagáról, egyszerűen, gombnyomásra. A beépített időzítővel pedig egyénileg is beállíthatjuk a kívánt keverési időt, így többé nincs szükség a folyamatos odafigyelésre.

Többé semmi nem jelenthet kihívást, köszönhetően az 1500 Wattos motornak, mely akár 3,5 kg sütemény elkészítését is lehetővé teszi. Ráadásul az OptiMUM konyhai robotgépek gyorsan és tökéletesen keverik össze az összetevőket, hála a továbbfejlesztett bolygómozgás egyedülálló, 3 dimenziós keverési eljárásának, így végleg elköszönhet a nem kívánt csomósodástól.

Hogy helyet spóroljunk Önnek, még egy digitális mérleget is beintegráltunk az OptiMUM robotgépbe, így Ön egyszerre könnyedén és pontosan mérheti le a hozzávalókat egy tálban, majd rögtön össze is keverheti azokat.

Részletek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss