Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel a géppel tökéletes lesz a tejszínhab!

default user icon
(x)
A Konyhakiállításon a Bosch ismét impozáns megjelenéssel és számtalan újdonsággal lepte meg a látogatókat.

A főzés szerelmeseinek az új Bosch indukciós főzőlapok PerfectCook és PerfectFry szenzorai nyújtanak ínyenc megoldásokat. Az egészséges életmód hívei számára az új NoFrost hűtőkészülékeinek VitaFresh frissentartó rendszere tartogat kellemes meglepetéseket. Az ActiveOxygen mosógép az akár mosószer hozzáadása nélkül működő, alacsony hőmérsékletű mosás előnyeivel kápráztat el. 

Tökéletes ételek egyetlen érintésre: új Bosch indukciós főzőlapok

Legyen szó akár egy egyszerű reggeliről vagy a legbonyolultabb vacsoramenüről, az új Bosch indukciós főzőlapok segítségével mindig tökéletes fogások készíthetők gyorsan és egyszerűen. A PerfectCook és PerfectFry szenzorok segítségével mindig a megfelelő hőmérsékleten dolgozhatunk, az új flexibilis funkcióknak köszönhetően pedig nem kell többet kompromisszumokat kötnünk. A főzőlapok vezérlése is megújult, a kezelés egyetlen szempillantás alatt átlátható és egyértelműen és pontosan beállítható minden kívánt funkció.

Az egészséges életmód belülről fakad

Az egészség és a helyes táplálkozás mindenki számára fontos. Ennek egyik elengedhetetlen feltétele az ételek frissességének és a benne található vitaminoknak a megőrzése. A Bosch új hűtőiben található VitaFresh rendszereknek köszönhetően a zöldségek és gyümölcsök akár háromszor hosszabb ideig maradnak frissek és zamatosak, tele értékes vitaminokkal. Az ételek mennyisége sem okoz problémát többé, hiszen a különleges méretű alulfagyasztós készülékeik akár az 500 literes kapacitást is elérhetik megnövelt szélességüknek és mélységüknek köszönhetően.

Kímélő tisztítás a legkedvesebb ruhák számára: ActiveOxygen

A legkedvesebb ruhadarabokat mindig különös figyelemmel kezeljük, és mosásuk gyakran okoz fejtörést, hiszen nem szeretnénk, ha a mosás során megsérülne a textília. Erre kínál most megoldást a Bosch ActiveOxygen mosógépe, amely intelligens funkciójának köszönhetően kíméletesen, de tökéletesen higiénikusan tisztítja a ruhákat még alacsony hőmérsékleten is, további hozzáadott tisztítószer nélkül. A funkció mind mosással kombinálva, mind önállóan használható a mosógépben nem mosható textíliákhoz.

Egy átfogó innováció: SensorControl

Az új Bosch MaxxiMUM prémium konyhagép 60 év tapasztalatát ötvözi egy egyedülálló és átfogó innovációval, amely tökéletes tejszín- és tojáshabot szavatol. A SensorControl automatikusan felismeri a tejszínhab és a tojásfehérje ideális keménységét, melynek elérésekor automatikusan megáll a habverő, így akadályozva meg, hogy a tejszín vajjá váljon. A készülék jellemzői lenyűgözőek: 1600 W teljesítmény, intelligens szenzor a megfelelő dagasztáshoz - akár sűrű kenyértésztáról, akár könnyebb keverékről van szó -, valamint továbbfejlesztett 3D bolygómozgást végző keverőkar!

Ezek is érdekelhetnek

Friss