Elkészítés: A lisztet egy nagyobb tálban elkeverjük a sütőporral, majd hozzáadjuk a cukrot, a zsírt, a tojássárgáját, valamint a reszelt citromhéjat. Összegyúrjuk, és rövid időre hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a 4 tojásfehérjét felverjük a 15 dkg cukorral, belekeverjük a darált diót.
Kikenünk, lisztezünk egy tepsit, ebbe belereszeljük a tészta felét. rákenjük a tölteléket, majd ráreszeljük a többi tésztát is. Ezután megsütjük.
Ha megsült, kivesszük a sütőből, kihűtjük, felszeleteljük. Porcukorral megszórva kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre