A joghurtot egy edénybe öntjük, és belenyomjuk a fokhagymát. A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, hogy jobban tapadjon rá a joghurt, majd enyhén besózzuk, ízlés szerint borsozzuk, végül a joghurtos pácba rakjuk, és lefedve egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A kukoricapelyhet összetörjük, majd átrakjuk a tört kukoricapehelybe, és jól rányomkodjuk, hogy lehetőleg mindenhol takarja.
Egy tepsire sütőpapírt teszünk, oda sorakoztatjuk a bundázott csirkecombokat. Kevés olajjal megspricceljük vagy megcsepegtetjük, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 35-40 perc alatt szépen megsülnek.
A hús omlós lesz, a bundája pedig finom ropogós. Petrezselymes, snidlinges párolt rizzsel vagy sült burgonyával tálaljuk. Joghurtos, szegedi fűszerpaprikás-snidlinges dresszinget kínálhatunk mellé.