Elkészítés: A csirkemelleket lebőrözöm és kicsontozom, majd 4 darabra vágom. A tojásokat habosra verem, sózom, borsozom, majd a mellekre öntöm. Sütés elött a melleket lecsurgatom és a zsemlemorzsába mártom, majd olajban mindkét oldalát pirosra sütöm. Ezután átteszem egy másik edénybe. A serpenyõben maradt olajból egy evőkanálnyit átöntök egy másik serpenyőbe, hozzáteszek 2 dl vizet meg a maradék borsos tojást. Felforralom, végül a simára kevert lisztes tejföllel behabarom, beleszórom a petrezselymet és a borsmentát (ez utóbbit néha kihagyom). Sűrűre főzöm, végül beleteszem a félretett sült melleket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre