Borsóleves vajas galuskával

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 üveg zöldborsó
  • 1 csomag vegyes zöldség
  • petrezselyem
  • pirospaprika
  • 1 fej hagyma
  • pici olaj
  • 5 dkg vaj
  • 1 tojás
  • liszt

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, majd sóval és pirospaprikával megszórjuk, majd felöntjük vízzel. A zöldséget karikára vágjuk, beletesszük, és puhára főzzük.

    Ezalatt a tojást felverjük, belcsurgatjuk az olvasztott vajat, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy galuskatésztát kapjunk.

    A levesbe tesszük a borsót, felforraljuk, és beleszaggatjuk a galuskát, és készre főzzük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin