Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Borsókrémleves baconbe tekert grissinivel

Hozzávalók

  • 40 dkg zöldborsó (fagyasztott)
  • 34 dkg olajban eltett paprika
  • 1 csokor snidling
  • 10 dkg grissini
  • 10 dkg szeletelt mortadella
  • 20 dkg burgonya
  • 2 db húsleveskocka
  • 2 dl cukrozatlan habtejszín
  • 2-3 ek hántolt napraforgómag
  • 8 dl víz
  • bors

Elkészítés

    1. A meghámozott, felkockázott burgonyát, a húsleveskockákat és a borsót lábasba tesszük, felöntjük a vízzel, és felforraljuk. Azután közepes lángon 15 percig főzzük, majd lehúzzuk a tűzről, és botmixerrel pürésítjük. Végül a tejszínnel dúsítjuk, és megsózzuk, megborsozzuk.
    2. Összeforgatjuk a lecsepegtetett, kisebb darabokra vágott paprikát a felaprított snidlinggel és a napraforgómaggal.
    3. A grissiniket körbetekerjük a mortadellaszeletekkel. A levest 4 db tányérba vagy tálkába merjük, rákanalazunk egy kevés paprikás keveréket, és a mortadellás grissinivel kínáljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin