Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borsókrémleves baconbe tekert grissinivel

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A meghámozott, felkockázott burgonyát, a húsleveskockákat és a borsót lábasba tesszük, felöntjük a vízzel, és felforraljuk. Azután közepes lángon 15 percig főzzük, majd lehúzzuk a tűzről, és botmixerrel pürésítjük. Végül a tejszínnel dúsítjuk, és megsózzuk, megborsozzuk.
  2. Összeforgatjuk a lecsepegtetett, kisebb darabokra vágott paprikát a felaprított snidlinggel és a napraforgómaggal.
  3. A grissiniket körbetekerjük a mortadellaszeletekkel. A levest 4 db tányérba vagy tálkába merjük, rákanalazunk egy kevés paprikás keveréket, és a mortadellás grissinivel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek